Unlock nu je GSM met de Rebel-Sim!

Voorwaarden

1.    Toepasselijkheid

1.1  De Algemene voorwaarden zijn van toepassing van alle aangeboden producten van Rebel-   Sim.nl.

1.2  Rebel-Sim.nl heeft meerdere domeinen in bezit, met als hoofddomein http://www.rebel-sim.nl:
http://www.rebelsim.eu/
http://www.rebelsim.be/
http://www.rebelsimcard.be/
http://www.de-unlock-sim.nl/
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bovenstaande domeinnamen.

1.3  Rebel-Sim behoudt zich het recht deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.

1.4  Door een bestelling te plaatsen op gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden

1.5  Rebel-Sim.nl garandeert  dat het geleverde product volledig voldoet aan alle specificaties die vermeld worden.

 

2      Prijzen

2.1  Alle prijzen die vermeld zijn op Rebel-Sim.nl zijn in de valuta € (Euro).

2.2  Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.

3      Privacybeleid

3.1  Rebel-Sim.nl respecteert de privacy van zijn klanten, en zorgt voor een vertrouwelijke behandeling van persoonsgegevens. Rebel-Sim.nl zal de gegevens van zijn klanten nimmer verstrekken aan derden, en houdt zich volledig aan het WBP (Wet bescherming persoonsgegevens).

 

4      Levering

4.1  Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden, zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld. In Nederland is de levertijd dan 2-3 werkdagen. In België  kan dit oplopen tot 5-7 werkdagen.

4.2  De levering wordt pas verzonden nadat het bestelformulier correct is ingevuld en de betaling is voldaan.

4.3  De levertijden die in art. 4.1 vermeld worden zijn indicaties, en gebaseerd op de informatie die TNT Post verstrekt. Rebel-Sim.nl zal, nadat de bestelling is verzonden, een levertijd van maximaal 14 dagen overeenkomen. Voor België is dit 20 dagen. Indien deze overeengekomen levertijd wordt overschreden, wordt samen met de klant gezocht naar een oplossing.

4.4  De klant is verplicht om juiste gegevens voor het toestel merk, model, en eventueel firmware in te vullen in het bestelformulier. Met deze informatie kan Rebel-Sim.nl de Rebel-Sim voorzien van de meest recente/meest stabiele firmware.

4.5  Rebel-Sim.nl houdt u per mail op de hoogte van de status van uw bestelling, bijvoorbeeld als deze verzonden is.

5      Retourrecht en garantie

5.1  Rebel-Sim.nl garandeert een juiste werking van de Rebel-Sim met de toestellen die vermeld zijn onder ‘Geschikte toestellen’.

5.2  Indien de Rebel-Sim, om wat voor reden dan ook, niet werkt met uw toestel of provider (het toestel die u in het bestelformulier heeft ingevuld) en het een toestel is die vermeld staat bij ‘Geschikte toestellen’, heeft u het recht om de Rebel-Sim binnen 7 werkdagen na verzending te retourneren. Indien de Rebel-Sim naar België is verzonden, heeft u 10 werkdagen na verzending het recht om de Rebel-Sim te retourneren. Indien de Rebel-Sim in goede staat en ongebruikt terug ontvangt, wordt het volledige aankoopbedrag terug gestort. Om gebruik te maken van het retourrecht, moet de klant contact opnemen met Rebel-Sim.nl.

5.3  Er bestaat geen aanspraak op een terugbetaling indien de Rebel-Sim beschadigd, niet werkend, of gebruikt is.

 

6    Softwarematige unlock iPhone OS3.0

6.1 De levering van het softwarematige unlock pakket voor OS3.0 wordt online dmv een download afgehandeld. De klant heeft 3 uur toegang tot de download.

6.2 Het uitvoeren van de unlock is volledig op eigen risico, Rebel-Sim.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, zowel hardwarematig als softwarematig, het vervallen van eventuele garantie etc.

6.3 De klant betaalt enkel voor de producten die door Rebel-Sim zijn gemaakt en samengesteld, en voor het dataverkeer. Rebel-Sim.nl kan gebruik maken van freeware programma's om een compleet en werkend pakket te leveren.

6.4 Het is niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen bij aanschaf van een softwarematig unlock pakket.

 

7      Aansprakelijkheid

7.1  Rebel-Sim.nl kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, zowel softwarematig als hardwarematig, aan uw toestel, simtray (simkaarthouder), netwerk-simkaart etc. Het gebruik van de Rebel-Sim, installeren, eventueel knippen/perforeren van de netwerk-simkaart is geheel op eigen risico, Rebel-Sim.nl kan hier nimmer aansprakelijk voor worden gesteld.

8      Overmacht

8.1  Onder overmacht wordt verstaan: abnormale en onvoorziene omstandigheden waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden.

8.2  Rebel-Sim.nl behoudt zich in geval van overmacht het recht om tijdelijk, gedeeltelijk of permanent de overeenkomst(en) te ontbinden.

9      Gebruik van de website

9.1  Niets uit deze website mag worden gekopieerd, verveelvoudigd, gereproduceerd, gedupliceerd, verkocht, zonder schriftelijke toestemming van Rebel-Sim.nl.